Шкода і користь від суші



Шкода і користь від суші


У цих двох відеорепортажі, що знаходяться нижче, розповідається про користь і шкоду суші. Почнемо з погано і поговоримо про шкоду суші і сашимі. Але навіть якщо ваша думка змінитися про ці японських національних стравах, не поспішайте закривати сторінку і обов’язково подивимося другий репортаж про користь суші.


Шкода суші може полягати в тому, що з необроблених морепродуктів в організм людини можуть потрапити паразити. Навіть якщо рибу в’ялити, сушити чи коптити – це не допоможе позбавитися від того ж глиста. Тому замовляючи суші, подумайте, чи варто це робити. І краще ходити в перевірені ресторани японської кухні, тому що маленькі і нові «кафе» можуть закуповувати сировину для приготування суші на місцевому ринку.





Різноманітні вітаміни і мікроелементи, омега 3 жирні кислоти і білки, що знаходять в продуктах, з яких готуються суші, сприяють нормалізації ваги людям, що страждають від його надлишку. Всі ці елементи з легкістю засвоюються організмом людини і допомагають діяльності серця, судин і шлунку. А співвідношенню в цьому продукті білків, жирів і вуглеводів, побудоване за всіма канонами низкожировой дієти. Суші прийнято вживати з соусом васабі, який є антисептиком.



Будьте здорові!


Написать ответ