Жюльєн з крабів

Рецепт приготування смачного жульєну з крабів. Інгредієнти крабове м’ясо – 400 г часник – 2 зубчики

Комментариев (0)

Рататуй з мідіями

Рецепт приготування рататуя з мідіями. Інгредієнти мідії (великі, без раковин) – 400 г

Комментариев (0)

Кабачки, фаршировані сиром

Рецепт приготування кабачків, фаршированих сиром. Інгредієнти

Комментариев (0)

Феттучіні з м’ясним соусом

Рецепт приготування Феттучіні з м’ясним соусом. Інгредієнти

Комментариев (0)

Турецька запіканка з кускуса

Рецепт приготування турецької запіканки з кускуса Інгредієнти кускус – 200 г фарш м’ясний (з баранини) – 700 г цибуля – 1 шт. перець болгарський (червоний , солодкий) – 1 шт. чилі – 1 шт. оливки (зелені, без кісточок) – 1 жменя бульйон (овочевий) – 350 мл фета – 100 г йогурт – 250 мл масло [...]

Комментариев (0)

Гречані котлети з овочевим соусом

Рецепт приготування гречаних котлет з овочевим соусом Інгредієнти крупа гречана – 1,5 ст.

Комментариев (0)

Свинячі відбивні з грибним рисом

Рецепт приготування свинячих відбивних з грибним рисом. Інгредієнти :

Комментариев (0)

Заливний окіст з апельсинами

Рецепт приготування заливного окости з апельсинами. Інгредієнти окіст свинячий (сирої) – 700 г апельсин – 2 шт. Яблучний сік – 600 мл желатин – 30 г лавровий лист перець чорний – 6 горошин сіль – за смаком перець (прянощі) – на смак

Комментариев (0)

Фрикадельки в густому томатному соусі

Рецепт приготування фрикадельок в густому томатному соусі.

Комментариев (0)

Зрази із зеленим горошком

Рецепт приготування зраз із зеленим горошком. Інгредієнти

Комментариев (0)

 Page 1 of 4  1  2  3  4 »