Феттучіні з м’ясним соусом



Феттучіні з м'ясним соусом

Рецепт приготування Феттучіні з м’ясним соусом.

Інгредієнти

паста (Феттучіні) – 400 г
яловичина (філе) – 400 г
печериці – 125 г
цибуля – 1 шт .
бульйон (м’ясний) – 1 ст.
крохмаль (кукурудзяний) – 1 ст. л.
вершки молочні (9% жирність) – 1 ст.
паприка – 2 ст. л.
сіль – за смаком
перець (прянощі) – на смак
петрушка (подрібнена) – 1 ст. л.

Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Кількість: 4 порцій

Процес приготування

Вимити яловичину і зрізати жир. Нарізати м’ясо тоненькими шматочками поперек волокон. Вимити печериці й нарізати пластинками. Очистити лук і подрібнити його.

Нагріти суху сковороду і на великому вогні швидко обсмажити м’ясо протягом 2-3 хвилин. Перекласти його в миску.

Додати в сковороду гриби, і готувати, постійно помішуючи, поки не випарується рідина. Викласти гриби в миску з м’ясом. Покласти в сковороду лук і готувати протягом 2 хвилин. Зменшити вогонь до середнього і додати паприки.

Крохмаль розвести в бульйоні, додати в сковороду з цибулею і довести до кипіння. Готувати протягом 2 хвилин.

Додати в сковороду гриби і м’ясо, змішати все і готувати 6 хвилин. Додати вершки, змішати і прогріти, 1-2 хвилини.

Керуючись інструкцією на упаковці, відварити Феттучіні. Викласти їх в сковороду з соусом, і додати сіль і перець. Ретельно перемішати і розкласти по тарілках. Зверху посипати петрушкою.

 


Написать ответ