Кабачки, фаршировані сиром



Кабачки, фаршировані сиром

Рецепт приготування кабачків, фаршированих сиром.


Інгредієнти

кабачки (молоді) – 3 шт.
сир – 500 г
сир (голландський) – 100 г
часник – 2 зубчика
петрушка – 1 пучок
тархун – 1 гілочка
масло рослинне – 1 ст. л.
сіль – (за смаком)
перець (прянощі) – (за смаком)


Час підготовки: 15 хвилин
Час приготування: 35 хвилин


Процес приготування

Вимити кабачки і зрізати з них боковини товщиною 1,5 см. Обережно видалити серцевину з основної частини при допомогою чайної ложки.

Протерти сир через сито. Натерти сир на дрібній тертці. Очистити часник і подрібнити його. Вимити зелень, потім обсушити і дрібно нарізати. Перемішати сир, сир, зелень і часник. Приправити перцем і сіллю.

Нафарширувати кабачки зробленої начинкою і закріпити за допомогою зубочисток верхівку. Викласти на деко, промазати маслом і помістити в духовку, розігріту до 180 ° C на 30-35 хвилин.


Написать ответ