Фаршировані яблука

Готуємо яблука, фаршировані м’ясної сумішшю. Інгредієнти яблука – 6 шт. Фарш м’ясний (зі свинини і яловичини) – 100 г

Комментариев (0)

Плов

Розсипчастий рис і обов’язково закоптелий казанок … Вміло приготований плов може стати головним блюдом застілля і при цьому дієтичним. Адже не дарма він зводить з розуму мінімум половину людства.

Комментариев (0)

Дорада по-марокканські

Рецепт приготування доради по-марокканські. Інгредієнти дорада (по 450 г) – 2 шт.

Комментариев (0)

Кабачки по-грецьки

Сьогодні готуємо смачні кабачки по-грецьки. Інгредієнти кабачки – 2 шт. Борошно – 2 ст. л.

Комментариев (0)

Помідори, фаршировані в стилі паелья

Рецепт приготування помідорів, фаршированих в стилі паелья. Інгредієнти

Комментариев (0)

Курячі котлети з соусом з лука-порею

Рецепт приготування курячих котлет з соусом з лука-порею. Інгредієнти

Комментариев (0)

 Page 4 of 4 « 1  2  3  4