Рататуй з мідіями



Рататуй з мідіями

Рецепт приготування рататуя з мідіями.


Інгредієнти

мідії (великі, без раковин) – 400 г
перець болгарський – 2 шт.
цукіні – 1 шт.
кольорова капуста – 0,5 качана
селера – 1 черешок
маслини – 100 г
борошно – 2 ст. л.
масло рослинне – 4 ст. л.
сіль – (за смаком)
перець (прянощі) – (за смаком)


Час підготовки: 10 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Кількість: 4 порції


Процес приготування

Вимити перці, розрізати навпіл і видалити серцевини. Очистити цукіні від шкірки. Вимити капусту і селеру.

Нарізати цукіні, перці і селеру на невеликі кубики. Розібрати цвітну капусту на маленькі суцвіття.

Обсмажити овочі в двох столових ложках розігрітого масла протягом 10 хвилин. Залишити нудитися під кришкою на мінімальному вогні.

Ретельно обсушити мідії, обваляти в борошні і підсмажити на окремій сковороді в олії, що залишилася до рум’яної скоринки, близько 3 хвилин. Додати в мідії овочі та маслини, посипати сіллю і перцем, і готувати ще 2 хвилини.

Відразу подати до столу.


Написать ответ