Свинячі відбивні з грибним рисом



Свинячі відбивні з грибним рисом

Рецепт приготування свинячих відбивних з грибним рисом.

Інгредієнти :

свинина (відбивна на кісточці) – 4 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
часник – 1 зубчик
печериці – 300 г
рис (круглозерний) – 1 ст.
імбир (корінь) – 2 см
вино – (біле сухе)
масло рослинне – 2 ст. л.

Час підготовки: 5 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Кількість: 4 порцій

Процес приготування :

Вимити і обсушити свинячі відбивні. Змастити з 1 ст.л. масла і відставити в сторону.

Лук, морква, імбир і часник очистити. Цибулю і моркву нарізати кубиками, а часник та імбир подрібнити. Вимити печериці і нарізати на пластини.

У сотейнику розігріти масло і обсмажити в ньому моркву і цибулю протягом 6 хвилин. Викласти сюди печериці і готувати, регулярно помішуючи, поки вся рідина не випарується.

Додати рис і імбир, змішати все і обсмажувати протягом 1 хвилини. Залити вино, і продовжувати готувати поки воно не випарується. Залити 2 склянки води і довести до кипіння. Зробити менше вогонь і готувати 15-20 хвилин під кришкою. Зняти рис з вогню, заправити часником і перемішати.

Розігріти сковорідку з товстим дном. Обсмажити відбивні – по 5 хвилин з кожного боку, розкласти їх по тарілках і подати з рисом. Готову страву можна приправити улюбленими спеціями.


Написать ответ