Жюльєн з крабів



Жюльєн з крабів

Рецепт приготування смачного жульєну з крабів.


Інгредієнти
крабове м’ясо – 400 г
часник – 2 зубчики
вино (біле) – 100 мл
вершки молочні – 400 мл
лимонний сік – 2 ч. л.
тісто (листкове) – 1 упаковка
яйця курячі – 1 шт.
сир (голландський, тертий) – 60 г
масло рослинне – (для обсмажування)
сіль
білий мелений перець


Час підготовки: 15 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Кількість: 9 порцій


Процес приготування

Розібрати крабове м’ясо на маленькі шматочки, вибравши хітинові пластини. Очистити часник, подрібнити, і підсмажити в сотейнику в маслі протягом 1 хвилини. Додати вино і крабове м’ясо. Готувати на середньому вогні, весь час помішуючи, поки вино не випарується.

Розігріти вершки, не доводячи до кипіння. Вилити їх у сотейник з крабами і 6 хвилин готувати на повільному вогні. Прибрати з вогню і дати охолонути до кімнатної температури. Додати сік лимона, сіль, перець. Ретельно перемішати.

Розкачати тісто на поверхні, присипаної борошном, зробивши пласт товщиною близько 2-3 мм. Листкове тісто може бути розкатано лише в одному напрямку. За допомогою склянки з тіста вирізати 18 гуртків. З них 9 штук відкласти.

З решти гуртків склянкою з діаметром на 2 см менше вирізати обідки.

Викласти ці обідки на цілісні гуртки, промазати збитим яйцем злегка і помістити на 15 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.

Отримані формочки наповнити крабами в соусі, посипати тертим сиром і поставити в духовку ще на 4 хвилини.


Написать ответ