Зрази із зеленим горошком



Зрази із зеленим горошком

Рецепт приготування зраз із зеленим горошком.




Інгредієнти

яловичина – 600 г
цибуля – 2 шт.
хліб (білий, без кірки) – 2 шматки
сухарі панірувальні – 0,5 ст.
молоко – 100 мл
яйця курячі (1 сире, 2 варених круто) – 3 шт.
масло рослинне – 4 ст. л.
сіль – (за смаком)
перець (прянощі) – (за смаком)
горошок зелений (консервований) – 3 ст. л.
масло вершкове – 1 ст. л.
кріп (нарізаний) – 1 ст. л.
петрушка (нарізана) – 1 ст. л.


Час підготовки: 25 хвилин
Час приготування: 20 хвилин

Процес приготування

Готуємо начинку. Лук потрібно дрібно нарізати і обсмажити в 1 ст.л. розігрітого рослинного масла протягом 5 хвилин. Подрібнити варені яйця, змішати з горошком, цибулею, сухарями, зеленню, перцем і сіллю.

Вимити м’ясо, видалити плівки і сухожилля, нарізати шматочками.

Замочити хліб у молоці, і віджати. Очистити часник.

Пропустити через м’ясорубку хліб, м’ясо, часник і цибулю. Приправити перцем і сіллю, ретельно все перемішати.

Яйце збити і додати його в фарш, який потім треба розділити на 6-8 частин, і скачати їх в кульки.

Кожен кульку розім’яти в коржик, викласти на середину начинку. Защипнути краю, обволочь в сухарях і сформувати зрази овальної форми.

Духовку розігріти до 190 ° С. Розігріти в сковороді залишився рослинну олію й обсмажити в ньому зрази по 5 хвилин з кожного боку, до золотистої скоринки.

Далі помістити в духовку на 4-5 хвилин.


Написать ответ