Кориця врятувала від діабету



Кориця врятувала від діабету
Цукровий діабет у мене виявили в жовтні 2008 року – дістався «у спадок» від тата. Стала справно пити таблетки, про варення, цукерки, солодкі фрукти і соки довелося забути. Ендокринолог попередила, що так мені доведеться жити все життя.


Через півроку я поїхала в санаторій і забула взяти з собою ліки. На відпочинку застудилася і мені довелося попити солодку настоянку від кашлю. Через деякий час відчула сухість у роті – вірна ознака підвищення рівня цукру в крові. І тоді згадала, як чоловік розповідав, що цей рівень може знизити … кориця. Купила її, на один шматочок булки насипала 1 ч. л. порошку, прикрила другим і з’їла, запиваючи кефіром. Через тиждень здала аналізи – рівень цукру в крові виявився нормальним!
З тих пір ліків від діабету не п’ю взагалі. Корицю ем 2-3 рази в тиждень (її ще можна розмішувати з кефіром, тільки, попереджаю, розмішується вона дуже погано). Аналізи на цукор в крові здаю раз в два місяці, проблем немає. За весь час рівень цукру піднявся лише один раз – тоді корицю їла півтора тижні кожен день.


Ніна Ларіонова,
Мінська обл.


Написать ответ