Млявість і стомлюваність – симптоми анемії



Вялость і стомлюваність-симптоми анеміі


До недавнього часу я і не підозрювала, що у мене знижений рівень гемоглобіну в крові. Всі ці широко відомі симптоми – млявість, стомлюваність, сонливість, запаморочення – я відносила саме на весняне нездужання. Випадково довелося зовсім з іншого приводу здати кров на аналіз, тоді-то і з’ясувалося, що пора лікуватися.


Добре, що в мене мама – «професор» народної медицини, так ми її будинку називаємо за те, що вона розбирається в лікарських рослинах і знає, що і чим лікувати. Я дуже скоро поправилася і з подивом виявила, що весна тепер для мене не становить жодної загрози. Вся справа була в анемії. Тому поспішаю поділитися тими рецептами, які мені допомогли.
Зітреш 7 волоських горіхів разом зі шкаралупою, додайте до них 3 столові ложки очищеного вівса, 2 столові ложки подрібненого кореня петрушки, 2 столові
ложки подрібненого кореня кропиви звичайної, 2 столові ложки кореня цикорію, залу 3 літрами води і варіть 20 хвилин на дуже маленькому вогні. Потім у цей відвар додайте 2 столові ложки молодих верхівок сосни, 2 столові ложки ісландського моху, 2 столові ложки шишок хмелю і 2 лимона, розрізані на 4 частини. Все це ще раз проваріть 15 хвилин. Залиште після цього на 45 хвилин настоюватися, процідіть, відіжміть. Пийте відвар по півсклянки, можна з лимоном і медом, 2-3 рази на день до їди.
Але до того як провести місячний курс лікування цим засобом, обов’язково протягом трьох тижнів приймайте інший настій: змішайте по 2 частини кореня лепехи , листя кропиви, 1 частина трави чистотілу. Столову ложку збору залийте 0,3 л окропу, настоюйте в термосі 8:00. Приймайте настій по 2 столові ложки за півгодини до їди, розбавляючи в 100 мл кип’яченої води кімнатної температури. Від анемії незабаром сліду не залишиться.


Лариса С,
р. Єкатеринбург


Написать ответ