Виводимо зайві солі з організму



Виводім зайві солі з організма


Я вже кілька років використовую рецепт, який дозволяє за допомогою спеціального сніданку очищати організм від шкідливих солей. По собі помітила, як це позначається на здоров’ї – якщо раніше шию без хрускоту неможливо було повернути, то тепер у мене немає цієї проблеми, та й поперек рідше турбує.


Думаю, що і всередині організм став здоровішим, чистішим. Кажуть, що це тибетський рецепт, ним користувалися лами в монастирях.
Треба взяти звичайний рис, стільки столових ложок, скільки вам років. Промити, засипати в банку, залити теплою кип’яченою водою, закрити кришкою і поставити в холодильник. Вранці воду злити, взяти 1 столову ложку з верхом рису, зварити протягом 3-4 хвилин без солі і з’їсти натщесерце до половини восьмого ранку. Що залишився рис знову залити кип’яченою водою і поставити в холодильник. І так поступати кожен ранок, поки рис не закінчиться.
Секрет методу в тому, що рисове зерно має кристалічну структуру. Замачівая зерна, ми видаляємо з нього крохмаль, а на зернятках утворюються осередки. А оскільки рисова каша перетравлюється не в шлунку, а в кишечнику, то зерна начебто втягують в себе солі . І так наш організм очищається від зайвих солей . Звичайно, клопітно возитися з рисом, але якщо врахувати, що після всього курсу ви станете не просто здоровішими, але і молодше у всіх відносинах, спробувати можна. І ще одна умова: після сніданку рисом бажано нічого не їсти і не пити не менше трьох годин. По собі можу сказати – до такого режиму швидко звикаєш, а коли помічаєш результат, ще більше надихає.


Зої Георгіївна Д,
р. Омськ


Написать ответ