Шкода м’яса під час вагітності



Шкода м
Проведені нещодавно дослідження встановили, що надмірне вживання жінкою м’яса протягом терміну вагітності може призвести до зниження якості сперматозоїдів у майбутніх дітей чоловічої статі. На якість статевих клітин негативно впливають деякі речовини, присутні в м’ясі тварин.


Справа в тому, що до складу корму для великої рогатої худоби та іншого часто входять пестициди, гормональні елементи для прискорення розвитку худоби і різні хімічні добавки. Всі ці речовини накопичуються в жирових тканинах тварин в процесі їх життєдіяльності, а в подальшому відображаються на функціонуванні системи розмноження людини.

Проведені протягом кількох років дослідження підтвердили, що вживання вагітними жінками яловичини у великих кількостях веде до зниження якості сперматозоїдів у майбутніх хлопчиків на 24 відсотки. З часом рівень цієї небезпеки збільшується, що обумовлюється активно розвиваються сектором хімічної промисловості та сільського господарства.


Написать ответ